DIM KOMERC (متنوع وعام)

Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , مقدونيا

العنوان: Каме Полизов 5, 2460 Валандово , مقدونيا
الهاتف: +38934381562 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://dimkomerc.com.mk البريد الإلكتروني: *

Придржувајќи се цврсто до мотото „Квалитетот и безбедноста на производите се наша движечка сила.“ и постојано инвестирајќи во инфраструктурата, технологијата и кадарот во фабриката, „Дим-Комерц” стана единствена фабрика во Македонија која го има заокружено процесот од примарно па сѐ до секундарно производство, или поточно „Од семка до готов производ”.

Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , مقدونيا Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , مقدونيا Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , مقدونيا Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , مقدونيا Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , مقدونيا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X