KAFFECENTRALEN (متنوع وعام)

Allrestaurants - KAFFECENTRALEN - Helsinki, فنلندا

العنوان: Särkiniementie 5 C, 00210 Helsinki, فنلندا
الهاتف: +35892600221 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://kaffecentralen.com/ البريد الإلكتروني: *

Kaffecentralen on suomalainen yritys, joka on erikoistunut espressokahveihin ja -laitteisiin. Lauttasaaressa sijaitsevien yritysmyynnin ja varaston lisäksi meillä on kaksi myymälää Helsingissä; Korkeavuorenkadulla 25:ssä ja Fredrikinkadulla 59:ssä, joissa tarjoamme laajan valikoiman kahvipapuja, teetä ja laitteita intohimoisille kotibaristoille. Lämpimästi suosittelemme myös kahvin nauttimista myymälöiden espressobaareissa!

Tavoitteemme, suorastaan intohimomme, on parempi kahvi ja pyrimme jatkuvasti auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan tämän tavoitteen. On useita asioita joita tulee ottaa huomioon valmistaakseen täydellisen kupin kahvia; kahvin laatu, laitteet ja niiden puhtaus, baristan tekniikka sekä kokemus ovat tärkeitä seikkoja kohti tavoitetta. Pyrimme tarjoamaan vain parasta asiakkaillemme, mitä tulee laatuun ja kestävyyteen. Maahantuojana edustamme useita premium-tuotteita Suomessa, kuten esimerkiksi maailmankuulut La Marzocco espressolaitteet.

Allrestaurants - KAFFECENTRALEN - Helsinki, فنلندا Allrestaurants - KAFFECENTRALEN - Helsinki, فنلندا Allrestaurants - KAFFECENTRALEN - Helsinki, فنلندا Allrestaurants - KAFFECENTRALEN - Helsinki, فنلندا Allrestaurants - KAFFECENTRALEN - Helsinki, فنلندا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X