SUBASHI (GENERAL)

Allrestaurants - SUBASHI - Tirana, ALBANIA

Address: Marikaj, Tirana, ALBANIA
Phone: +355684094211 Mobile: * Fax: *
Website: http://vajsubashi.com Email: *

Vaj Ulliri Subashi është një ndër kompanitë më të mëdha në vend për përpunimin e vajit të ullirit. Jemi prodhues të vajit të ullirit ekstra të virgjër dhe të virgjër.Ullishtet tona ndodhen në Marikaj, Tiranë, në një territor të njohur që në lashtësi për rritjen e ullinjve disa qindravjeçar. Varieteti kryesor është ulliri kalinjot, një ulli me vlera të mëdha ushqimore e anti kancerogjene.

Vaj Ulliri”Subashi” prodhon edhe vaj ulliri me erëza të kombinuar me bimë medicinale dhe aromatike, si dhe produkte kozmetike me bazë vajin e ullirit. Vaji i ullirit Subashi, është nderuar me “Vulen e Cilësisë” 2014 nga Ministria e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave. Gjithashtu jemi vlerësuar me një sërë çmimesh në panairet dhe konkurset kombëtare të vajit të ullirit në vend.

Allrestaurants - SUBASHI - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - SUBASHI - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - SUBASHI - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - SUBASHI - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - SUBASHI - Tirana, ALBANIA
x
X