MATCHA KLUB (GENERAL)

Allrestaurants - MATCHA KLUB - Modras, SLOVENIA

Address: Stevilka Naročila, Modras, SLOVENIA
Phone: +38640633278 Mobile: * Fax: *
Website: http://matchaklub.si Email: *

Organski matcha zeleni čaj v prahu izvira iz Japonske in se uporablja za pitje ali kot sestavina v različnih receptih. Medtem ko so drugi zeleni čaji gojeni na različnih predelih sveta, pa je matcha čaj edinstven za Japonsko. Predstavlja osrčje Japonskih čajev in že več kot sto let velja za tradicionalen Japonski čaj.

Matcha čaj v prahu je znan po svojih številnih koristih za zdravje. Je bogat z antioksidanti, vlakninami in klorofilom. Hranilna vrednost matcha čaja in posledične koristi za zdravje presegajo koristi drugih zelenih čajev, saj s pitjem matcha čaja v prahu zaužiješ celoten čajev list v primerjavi z drugimi čaji, katerih listi so le kuhani v vodi. Ena skodelica matcha čaja se lahko enači z 10 skodelicami običajnega zelenega čaja, če primerjamo njihovo hranilno vrednost in vsebnost antioksidantov. Preberi si več o zdravilnih učinkih matche tukaj.

Allrestaurants - MATCHA KLUB - Modras, SLOVENIA Allrestaurants - MATCHA KLUB - Modras, SLOVENIA Allrestaurants - MATCHA KLUB - Modras, SLOVENIA Allrestaurants - MATCHA KLUB - Modras, SLOVENIA Allrestaurants - MATCHA KLUB - Modras, SLOVENIA
x
X